SURUH ANWAR IBRAHIM BAWA USUL UNDI TAK PERCAYA PADA TUN DR MAHATHIR MOHAMAD SEKIRANYA DIA MEMPUNYAI CUKUP SOKONGAN AHLI-AHLI PARLIMEN DI DEWAN RAKYAT! TUNGGU APA LAGI?


Anwar Ibrahim dan para penyokongnya tak usah ‘mimpi di siang hari!!’ Tolonglah jangan ‘angan-angan mat jenin!!’ Zaman ‘angan-angan mat jenin’ sudah berlalu!!

Sekiranya Anwar Ibrahim mempunyai cukup sokongan dari ahli-ahli parlimen yang menyokong dia untuk ambil alih jawatan perdana menteri; saya cabar dia samada terus bawa ‘kenyataan-kenyataan sumpah berkanun’ mengadap ke bawah DYMM Yang di-Pertuan Agong ataupun bawa usul undi tidak percaya pada Tun Dr Mahathir Mohamad dalam dewan rakyat!! Tunggu apa lagi!!

Ahli parlimen ‘otak udang’ macam Abdullah Sani boleh bawa usul tersebut dalam parlimen!! Jangan tunda lagi seandainya mereka mempunyai cukup sokongan!!

Inilah taktik lapuk kumpulan Anwar Ibrahim yang cuba memperbodohkan keseluruhan rakyat untuk laksana ‘perang psikologi’ kononnya anwar ibrahim mempunyai cukup sokongan bagi mengambil-alih teraju kepimpinan nombor satu negara!!

Anwar Ibrahim tidak layak jadi perdana menteri!! Ini bukan lagi soal politik tetapi ini adalah soal aqidah agama!! Jangan persendakan soal agama dalam politik!!

Saya hanya mahu melihat setakat mana kalangan ‘otak udang’ ini hendak berangan-angan serta mahu bertindak!!

Kalangan parasit inilah yang mengganggu gugat kestabilan politik negara!! Tanpa mereka sedari tindakan mereka membuatkan para pelabur asing takut untuk datang melabur di Malaysia kerana ‘puak bodoh’ ini hanya pentingkan jawatan dari bekerja kuat kearah bangunkan semula negara!!

Hari-hari mereka hanya bercakap mengenai mahu jawatan perdana menteri secara kadar segera!! Jawatan amat penting kepada puak bangang ini!! Kerja tak mahu tetapi jawatan mereka suka berebut!!

Faktor inilah juga yang membuatkan rakyat hilang keyakinan pada kerajaan PH yang seringkali nampak berbalah sesama sendiri!!

Ahli-ahli parlimen PH yang ‘dungu’ macam abdullah sani serta beberapa lagi boleh kutuk perdana menteri PH itu sendiri secara terbuka!!

Presiden PKR yang pakar ‘baling batu sorok tangan’ pula hanya memerhati gelagat para ‘jenderal’ nya mengutuk tun dr mahathir mohamad tanpa mengambil sebarang tindakan disiplin pada golongan ‘bodoh’ ini!!

Sekali lagi saya ingin ingatkan anwar ibrahim cukup-cukuplah!! Jangan terlalu melampau!!

Ingat!! Saya tidak takut pada manusia sesama manusia!! Saya hanya takut pada Allah swt!! Sesungguhnya, sekali lagi saya sudah bersedia untuk memerangi kalangan parasit dan puak munafik ini dalam PH!!

Ikhlas dari;
KHAIRUDDIN ABU HASSAN

 Comments
Loading...