Rohaizat Mengkhianati UMNO dan Barisan Nasional – Yusri Isahak (UPDATED)


{youtube}n8CyvAvOn4s{/youtube}

10.08pg : Yusri Ishak sedang membentangkan kes salahlaku pengurusan jual beli tanah koperasi..
Beliau (Yusri Ishak) sedang membentangkan kes salahlaku pengurusan jual beli tanah koperasi dan telah menandatangani cek..
Rohaizat berbincang untuk mengambil alih tanah..

10:13pg Rakan-rakan peguam Yusri sedang dalam proses mengambil tindakan undang2 kerana kes yg beliau dikambing hitamkan..
Yusri menafikan bahawa beliau melarikan dan pecah amanah terhadap kewangan syarikat ,ini kerana akaun diupdate setiap pagi dan sekiranya berlaku abnormal terhadap akaun, tentulah laporan polis akan dibuat ketika itu..

10:27pg Yusri tidak takut dgn pendedahan ini demi membersihkan nama beliau dari dikambing hitamkan…beliau juga bersedia utk berada diatas pentas terbuka untuk menyatakan apa yg sebenar berlaku..dan menidakkan fitnah tersebut

10:30pg salinan dokumen/surat dari koperasi dan semua yang terlibat,akan di publish di blog ini

Yusri dikelilingi SB

Yusri menerangkan dokumen sambil diperhatikan SB
 
10:34pg Berlaku gangguan sekarang. SB sudah merapat…
10:50pg Encik Yusri Ishak kini berada dalam keadaan selamat dan kini sedang berada di markas Induk PAS untuk sidang meda akhbar, yang akan turut berada disana ialah YB Mahfuz, DSAI dan lain-lain pimpinan
10:55pg Sidang LIVE ini akan berakhir pada jam 11 pagi..selepas ini beliau akan bersama media di Markas Induk pula..harap maklum !
 


Comments
Loading...